Ogólnopolski Portal Informacyjny. Portale regionalne BAI.
bai
info bai
katalog bai
gielda bai
Bai Andrzej Kurzawa
 
Czwartek, 22 lutego 2018
Wybierz miasto na mapie
Chleb swojak na zakwasie.
Data dodania: 2015-01-26 12:45:39
Chleb swojak na zakwasie.
Chleb swojak na zakwasie. Chleb swojak na zakwasie. Chleb swojak na zakwasie.
Źródło zdjęcia: A.K. i INFO BAI
W dniu dzisiejszym proponujemy państwu, polecany przez nas produkt o nazwie chleb swojak.

Chleb ten nie zawiera żadnych konserwantów, barwników, stabilizatorów, substancji zagęszczających, sztucznych aromatów i innych wynalazków, które powodują między innymi to, że stajemy się coraz bardziej podatni na alergeny, mniej odporni fizycznie i psychicznie, ogólnie rzecz biorąc mniej zdrowi.

Chleb swojak to produkt produkowany z naturalnych produktów. Poniżej przedstawiamy jego charakterystykę.

Chleb swojak - skład: mąka pszenna (zawiera gluten), zakwas (woda, mąka żytnia, bakterie fermentacji), mąka żytnia, woda, słód jasny żytni, drożdże, sól.
.

Cechy organoleptyczne - kształt owalny, smak właściwy dla chleba bez obcych posmaków, barwa zewnętrzna jasno brązowa z jasną obsypką, barwa wewnętrzna jasno brązowa, zapach swoisty, bez obcych zapachów.

Warunki przechowywania - do 18 stopni C. Okres trwałości 48 godzin.

Przeznaczenie konsumenckie produktu - jest to produkt gotowy, przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Produktu nie powinny spożywać niemowlęta.

Masa jednostkowa 1100 gram.

Powyższy produkt jest powszechnie produkowany w naszym kraju, lecz my opisujemy chleb z piekarni Szymańskich w Zawadzie koło Tomaszowa Mazowieckiego www.piekarniaszymanscy.pl

Polecamy ten chleb jako zdrowy i zachęcamy byście państwo nie szli na łatwiznę, łapiąc z półki pierwszy lepszy tani chlebek, bo jest to ten produkt, którego dużo spożywamy codziennie i dlatego ma duży wpływ na stan naszego samopoczucia.

K.A.
Tagi: chleb swojak na zakwasie, zdrowy produkt, bez konserwantów
go to top